Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Καλό το εμβόλιο, αλλά χωρίς χάντρα άχρηστο …

Το έκανες άνθρωπέ μου, χάντρα για το μάτιασμα όμως φόραγες; Α ρε Βασιλειάδου όλα τα είχες προβλέψει.

Πέρα από την πλάκα τρεις γιατροί σε διάστημα 10 ημερών μετά τον εμβολιασμό τους, άφησαν τον μάταιο τούτο κόσμο.

Βέβαια ο καλός Θεός κάτι ήξερε περισσότερο. Πήρε αυτούς και γλύτωσε τους πελάτες τους από αυτούς (που θα τους οδηγούσαν σαν πρόβατα στο σφαγείο).

Όταν είσαι γιατρός και σε καθοδηγεί ο Πορδοσάλτε και ο Εισαγγελάτος, τότε είσαι ένας άκρως επικίνδυνος άνθρωπος για την δημόσια υγεία!

Περισσότερα

1 σχόλιο:


 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ανυπόστατο και θλιβερό το δημοσίευμα που αναφέρει την ΕΚΕ και συνδέει τον θάνατο τριών ιατρών με τον εμβολιασμό.
  Το τελευταίο διάστημα διακινείται μέσω των social media ανυπόστατο δημοσίευμα ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει εκφράσει τον προβληματισμό της για το θάνατο τριών ιατρών και μάλιστα αφήνεται να εννοηθεί ότι οι συγκεκριμένοι θάνατοι συνδέονται με τον εμβολιασμό για τον Κορονοιό.
  Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία ουδέποτε έχει ασχοληθεί με το θλιβερό γεγονός του θανάτου των τριών ιατρών και σε καμία περίπτωση δεν τους έχει συνδέσει με τον εμβολιασμό ή κάποια άλλη αιτία θανάτου. Δυστυχώς το ανυπόστατο δημοσίευμα και η «μάχη» που δίνεται στα social media εναντίον του εμβολιασμού δεν έχει όρια και λογική.
  Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει δημοσιεύσει επανειλημμένα στο παρελθόν δελτία Τύπου και άρθρα τα οποία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στο διαδίκτυο και στην ηλεκτρονική της σελίδα www.hcs.gr, μέσω των οποίων ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν έναντι της COVID-19, ενώ ταυτόχρονα έχει ενημερώσει με έγκυρο και εύληπτο τρόπο για το πώς οι καρδιοπαθείς θα προστατευτούν εν μέσω πανδημίας.
  Πρακτικές αλλοίωσης κειμένων, παραπληροφόρησης και αξιοποίησης του κύρους της μεγαλύτερης ιατρικής επιστημονικής εταιρείας της χώρας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από την ΕΚΕ, η οποία εδώ και 73 χρόνια δραστηριοποιείται πολύπλευρα σε επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή