Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Η ψυχολογία του όχλου (φωτιές – ανεμογεννήτριες ή "επενδύσεις";)

  Γνωρίζοντας ότι σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκφέρεις άποψη, αντίθετη από αυτή των «πολλών», θα το αποτολμήσω επιστρατεύοντας την λογική (όση μας έχει απομείνη).

  Προσπάθησα να βρω τους τόπους των μέχρι τώρα αιολικών πάρκων. Γκουγκλάροντας στις εικόνες και γράφοντας «ανεμογεννήτριες» εύκολα θα διαπιστώσετε ότι αιολικά πάρκα σε καμένα δεν υπάρχουν και επίσης δεν υπάρχουν μέσα σε δάση.

  Τα αιολικά πάρκα υπάρχουν σε βουνά με ελάχιστη βλάστηση (θάμνοι και πουρνάρια) έως ανύπαρκτη. Συνήθως σε τέτοιους τόπους φυσούν άνεμοι τέτοιας ισχύος, ώστε να είναι συμφέρουσα η επένδυση αιολικού πάρκου.

  Σας προκαλώ όμως, κυρίως να προβληματιστείτε από το άρθρο εναντίων της αιολικής ενέργειας στην "εφημερίδα των συντακτών" (πρώην ελευθεροτυπία). Την πασίγνωστη φυλλάδα με διαρκείς και διαχρονικές επιθέσεις ενάντια σε Ελλάδα και Ορθοδοξία.

 Για να καταλάβετε τι εννοώ, σας προβάλω λίγα ενδεικτικά άρθρα της φυλλάδας (γνωστής και ως γραφείο τύπου της 17ης Νοέμβρη).

Για την Μικρασιατική καταστροφή.

Ο ιός της ελευθεροτυπίας.

Για τους λαθρομετανάστες.

  Περισσότερα άρθρα της ανθελληνικής φυλλάδας θα βρείτε εδώ.

 Αλήθεια γιατί όλοι ξέχασαν ως δια μαγείας τα σχέδια αξιοποίησης της Βαρυπόμπης και του Τατοίου, που καμία σχέση δεν έχουν με αιολικά πάρκα.   Μήπως ο θόρυβος των ανεμογεννητριών κρύβει το νέφος των μεγάλων σκανδάλων και πίσω από αυτόν είναι η ίδια η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων; 

Λέω μήπως.

  Σκέφτηκε κανείς ότι οι φωτιές ίσως να έχουν τον ακριβώς αντίθετο στόχο. Την ματαίωση της ανάπτυξης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην χώρα;

  Όταν ξεσηκώνεις τον κόσμο που χάνει την περιουσία του από τις φωτιές  - εμπρησμούς (που εντέχνως το κράτος μέσω της πυροσβεστικής σε απομάκρυνε από τον τόπο σου, ώστε η φωτιά να επιτελέσει το έργο της), ότι εμπρηστές είναι οι υποψήφιοι επενδυτές ανεμογεννητριών ποιος θα τολμήσει να αποτολμήσει αιολικό πάρκο στην περιοχή. 

   Ο "λαός" είναι έτοιμος για την απόλυτη βία εναντίον του.

  Ήδη ξέχασε ότι οι κρατικές υπηρεσίες (αστυνομία και πυροσβεστική) τον εμπόδισαν να αποσοβήσει την καταστροφή του.

  Ο "λαός" βλέπει ως εφιάλτη μπροστά του μόνο τις ανεμογεννήτριες που εντέχνως (χωρίς κανένα στοιχείο) πρόβαλαν ιστολίδες και ΜΜΕ.

  Εδώ πείστηκε ότι αύριο πεθαίνει από τον κορονοϊό και μασκοφορέθηκε, για τις ανεμογεννήτριες δεν θα πειστεί;

  Ζήτω ο όχλος!

  Ποιός είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την υποδούλωση μιας χώρας;

  Η ανεπάρκεια σε παραγωγή τροφής και ενέργειας!

  Είναι μεγάλη τέχνη αδέλφια να καταλαβαίνεις τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα των «ειδήσεων». Η αναπαραγωγή και υιοθέτηση του λόγου της μάζας είναι εξαιρετικά εύκολη. 

 Η ανίχνευση της Αλήθειας πίσω από τους λόγους είναι δύσκολη και με κόστος!

  Δείτε μια ενδιαφέρουσα άποψη από τον Σταμπολιάδη εδώ

* Ίσως οι πλέον ύποπτοι (για τους εμπρησμούς) να είναι ακριβώς αυτοί που ορύονται για της ανεμογεννήτριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου